Over ons

Koudebrug-probleem.nl is een site van BETONmonteur B.V. uit Uithoorn.


Over BETONmonteur
BETONmonteur is een landelijk werkzaam betonreparatiebedrijf dat in 2003 van start is gegaan. Wij voeren opdrachten uit voor de particuliere markt, VvE’s en het bedrijfsleven.

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk sneller en beter uit te voeren. Om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies en de juiste materialen maken wij uitsluitend gebruik van A-merk leveranciers. Of het nu gaat om een project voor een grote wooncorporatie of een opdracht bij een particulier, wij gaan altijd uit van het beste resultaat.

Inmiddels zijn wij een allround betonrenovatiebedrijf en worden wij ingeschakeld om beton te renoveren, (kelder)lekkages te verhelpen, balkons te herstellen of nieuwe slijtlagen op galerij en/of balkon aan te brengen. Door onze samenwerking met partnerbedrijven kunnen wij ook balkonhekken en balkonbeglazing aanbieden. Zie voor meer informatie www.balkon-renovatie.nl.

Of het nu gaat om een project voor een grote wooncorporatie of werken aan een opdracht bij een particulier wij gaan altijd uit van het beste resultaat. Wij werken uitsluitend met A-merk producten en leveranciers. BETONmonteur volgt alle bewegingen in de markt op het gebied van milieu en ARBO-wetgeving. BETONmonteur is VCA ** gecertificeerd.


Waarom kiezen voor BETONmonteur

  • Ervaring, onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring
  • Flexibel: door onze manier van werken passen wij ons aan de opdrachtgever aan
  • Garantie: voor al onze werken hebben wij een verzekering afgesloten
  • Vakbekwaam: er is geen situatie die ons voor verrassingen stelt
  • Vriendelijk: alle medewerkers van BETONmonteur blijven vriendelijk onder alle omstandigheden


BETONmonteur B.V. kan door het bieden van strategische samenwerkingen een heel pakket van diensten aanbieden. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.betonmonteur.nl.

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of bel direct met 020 - 6 402 401.