Interieur

Aero-Therm Interieur is een licht gewicht stucmortel, welke in een 1 mm dikke laag wordt aangebracht. Deze laag kan zowel als afwerklaag of onder een dunne laag traditioneel stucwerk toegepast worden. Dit laatste geeft de laag Aero-Therm een grotere bescherming tegen beschadiging zonder de unieke eigenschappen te verliezen.

Aero-Therm heeft een optimale efficiëntie bij slechts een laag dikte van 1 millimeter. Deze laagdikte van 1 millimeter is vereist op de oppervlakten aan de binnenzijde van de woning om de stralingswarmte met 70% te laten terug keren in de ruimte. Aero-Therm houd uw warmte binnen, dus uw ruimte is sneller opgewarmd en blijft ook langer warm. Op onderstaand Youtube filmpje kunt u zien hoeveel warmte Aero-Therm tegenhoudt.

Hierdoor kan het verwarmingssysteem lager worden ingesteld, waardoor aanzienlijke energiebesparing mogelijk zijn tot wel 35%. Een bijkomend voordeel van de warme wanden is een veel lagere kans op condensvorming op het oppervlak, wat kan leiden tot schimmelgroei, welke schadelijk is voor de gezondheid.

De voordelen van Aero-Therm:

– Slechts een laagdikte van 1mm volstaat, dus ruimte besparend.

– Verminderd het energieverbruik tot wel 35%

– Voorkomt vochtproblemen

– Voorkomt schimmelvorming